Nieuwsbrief 21 maart 2018

Ricorumi

is een volledig nieuwe serie haakproducten van Rico voor het maken van leuke haakdiertjes. De serie bestaat uit een heel nieuw katoenen garen in 60 verschillende kleuren. Rico staat bekend om zijn prachtige kleuren palet, en dat hebben ze hier ook weer toegepast. De bolletjes zijn 25 gram. Om het haakplezier compleet te maken heeft Rico ook gezorgd voor drie leuke haakboekjes met tal van leuke diertjes. De modelletjes zijn ongeveer 20 cm groot, dus ook ideaal als speelkameraadje. We starten met een leuke actie a

ls je alle 60 kleuren niet kan weerstaan.

Wol actie

We gaan onze haak- en breigarens opruimen.Onze voorraad van LangYarns en Borgo de Pazzi, mooie kwaliteitsgarens zijn met ingang van vandaag allemaal met 30% korting aan te schaffen, en dat niet alleen in de winkel maar ook in de  webshop. Gebruik de Kortingscode: opisopwol bij afrekenen.

Fat Quarter actie!!!

Tot en metvolgende week zaterdag 4 fatquarters voor €14,95. Kom je voorraad lekker aanvullen, ook van alle quiltstoffen op rol snijden we fatquarters, en we hebben weer een hoop nieuwe quiltstoffen binnen gekregen.

Naaimachine actie

Omdat Pfaff 155 jaar hebben we nog steeds veel naaimachines in de aanbieding. Kom ze lekker uitproberen in de winkel. Bij de aankoop krijg je een gratis les om je nieuwe naaimachine goed te leren kennen. je kan ze ook vast in de webshop bekijken.